Svetske metropole

Sudar istorije i tehnologije, kulture i urbanog stila života, staroga i novoga. Dobrodošli u najlepše svetske metropole, mesta gde istorijske znamenitosti odolevaju modernizaciji društva, gde se nad neonskim svetlima izdižu velelepni oblakoderi i gde milioni ljudi žurno koračaju kroz svakodnevnicu. Vekovi su uobličavali ove magične gradove, davajući im poseban šarm, koji nam ne dopušta da izaberemo samo jedan. Svojeručan potpis koji svaki od ovih ostavlja na posetiocima je nešto vredno čuvanja i najbolja preporuka da se još jednom prošetamo njenim ulicama. Najveći svetski gradovi su pred Vama!

San Francisko

 

SAN FRANCISKO

San Francisko

San Francisko je finansijski, kulturni i komercijalni centar Severne Kalifornije, područja sa više od 7,4 miliona stanovnika. To je najgušće naseljeni veliki grad u Kaliforniji i drugi najgušće naseljeni u SAD nakon Njujorka.

Singapur

 

SINGAPUR

Singapur

Singapur, zvanično Republika Singapur, je ostrvska grad-država u jugoistočnoj Aziji, na jugu Malajskog poluostrva. Nalazi se 137 km severno od ekvatora, na najjužnijoj kopnenoj tački Azije.

London Engleska

 

LONDON

London

London je glavni grad Engleske i Ujedinjenog Kraljevstva. Na reci Temzi, London je bio važna naseobina već dva milenijuma, čija istorija ide unazad do osnivanja od strane Rimljana, koji su ga nazvali Londinium.


KATEGORIJA JE U IZRADI.
POSETITE NAS USKORO.
 

pogledajte ostale kategorije