Letovališta

Svaka godina obiluje sa pitanjima, problemima i planiranjem. Ali jedan problem, ili pitanje, koje se svake godine iznova javlja, a odgovor donosi sa čežnjom, je pitanje 'kuda ići na letovanje'? Delić mira koji svakome treba, odmor od posla, škole, svakodnevnice, beg u neko toplo mesto, gde će zvuk mora rasterati sve brige, makar na neko vreme. Pitajte bilo koga - najlepše uspomene se mahom donose sa plaža, suncem obasjanih trgova i krstarenja morskim plavetnilom. Zato su letovališta nešto o čemu stalno razmišljamo, te slatke muke na koje se svake godine stavljamo, jer praktično ne postoji pogrešan izbor. Mi ćemo probati da Vam oslikamo neke predele, koji leti dostižu svoj pun sjaj, a čiji potencijal doziva da ne žalimo novac koji bi platili taj delić raja. Predstavljamo Vam najlepša mesta za odmor.

Portofino Italija

 

PORTOFINO

Portofino

Preikestolen, takođe poznat pod imenom Preacher's Rock (Sveštenikova stena), je poznata turistička atrakcija u Forsendu, Norveškoj, a sastoji se od strme litice, koja se uzdiže na 604 metra.

San Karlos de Bariloče Argentina

 

BARILOČE

San Karlos de Bariloče

Bariloče je grad u provinciji Rio Negro u Argentini, smešten u podnožje Anda, na obali jezera Nauel Uapi. Nalazi se unutar nacionalnog parka. Grad je izrastao tokom 1930-ih i 1940-ih godina kao veliki turistički centar.

Udajpur Indija

 

UDAJPUR

Udajpur

Udajpur je veliki grad, korporativni i administrativni centar oblasti Udajpur u indijskoj provinciji Radžastan. Istorijski je glavni grad kraljevstva Mevar. Maharana Udai Sing osnovao je Udajpur 1559. godine.


KATEGORIJA JE U IZRADI.
POSETITE NAS USKORO.
 

pogledajte ostale kategorije