Egzotične destinacije

Nema boljeg osećaja od peska pod nogama. Oči su zatvorene dok okean iznova ponavlja svoju večnu priču, čije reči donosi plima pod naše noge. Ako dobro oslušnemo, suncem obasjana voda otkriće nam svoje duboko čuvene tajne, jer negde u carstvu plavetnila leži još neispričana legenda. Nekada sve lepote sveta nekada mogu da stanu u nešto tako malo kao jedno ostrvo. Raj na Zemlji nikada nije bio bliži, jer će Vas naredne stranice sajta Najlepša Putovanja odvesti u dom egzotičnih životinja i biljaka, mesta gde bar na trenutak ostatak sveta ne postoji. Rajska ostrva, najlepše plaže i još mnogo peskom zakopanih tajni su pred Vama. Uživajte u čudima prirode, nečemu što ovaj svet ima u svojoj najlepšoj ponudi, i otisnite se na nezaboravan put.

Veliki koralni greben

 

VELIKI KORALNI
GREBEN

Veliki Koralni Greben

Veliki koralni greben je najveći koralni greben na svetu. Greben se nalazi u Koralnom moru blizu obale Kvinslenda na severoistoku Australije. Prostire se na preko 2.300 km dužine, na površini od 344.400 km2, a može se videti iz svemira.

Bora Bora

 

BORA BORA

Bora Bora

Bora Bora je ostrvo iz grupe Ostrva Zavetrine, koja spada u Društvena ostrva Francuske Polinezije. Ostrvo se nalazi na 230 km od glavnog grada Papetea. Bora Bora je okruženo lagunom i koralnim grebenom.

Galapagos ostrva

 

GALAPAGOS OSTRVA

Galapagos

Ostrva Galapagos su grupa od 14 većih vulkanskih ostrva i brojnih manjih ostrva i stena u Tihom okeanu na oko 1.000 km od obale Južne Amerike. Ovaj arhipelag politički čini dvanaestu provinciju Ekvadora.


KATEGORIJA JE U IZRADI.
POSETITE NAS USKORO.
 

pogledajte ostale kategorije