Čari Srbije

Lepota Srbije ogleda se u njenim raznolikim predelima, gotovo netaknutoj prirodi, njenim neiscrpnim blagom koje čeka da bude otkriveno. Zajedrite njenim rekama, potom odmorite na obali ušuškanog jezera, popnite se na visove prelepih planina, pa sednite u hlad nekog od parkova i posmatrajte bogat biljni i životinjski svet Srbije kako diše zajedno sa Vama. Najlepša mesta u Srbiji pružiće Vam odmor kakav zaslužujete. Ova bogatstva su nezasluženo zanemarena, pa na se stoga pridružite u nameri da istražimo sve skrivene kutke i otkrijemo čari koje obavijaju prelepu zemlju Srbiju.

Uvac Srbija

 

UVAC

Uvac

Reka Uvac leži između severnih padina Zlatara i južnih ogranaka Zlatiborskog planinskog masiva. Osnovnu vrednost i jedinstvenost ovog područja čini prisutvo i gnežđenje veoma retke i malobrojne vrste lešinara – beloglavog supa.

Tara planina Srbija

 

TARA

Tara

Planina Tara je jedna od naših najlepših planina i svakako jedan od najprivlačnijih predela Srbije. Nalazi se u zapadnoj Srbiji, u severozapadnom delu oivičen dubokim kanjonom reke Drine.

Carska bara

 

CARSKA BARA

Carska bara

Carska bara je rezervat prirode koji leži između tri grada: Beograda, Novog Sada i Zrenjanina, u međurečju Tise i Begeja. Carska bara je sistem vodenih ekosistema sa trakama trske i ševara, stepa i vrbaka.


KATEGORIJA JE U IZRADI.
POSETITE NAS USKORO.
 

pogledajte ostale kategorije